Brojač posjeta
99109
 
Blog
nedjelja, srpanj 13, 2008
*
Ponekad, onako nenadano, znam se okrenuti iza sebe. Uvjerena da stojiš tik do mene i dišeš mi u kosu. Dogodi se da osjetim tvoje prisustvo dok prebirem po namirnicama koje sam poslagala na traku blagajne. I uvijek, na nekom javnom mjestu, osjetim tebe kao da si upravo stao kraj mene. Energija. Tvoja. Kao da me zove. I zbunjena, pogledam lica oko sebe. Ali, tvoje lice ne vidim. Samo. Osjetim te.


Ili dok u osami sobe uživam u svojim satima tišine. Kao sinoć. Čitajući knjigu, osjetila sam trenutak dodira. Naježila sam se istog trena. Zamahnula rukom kao da nekog tjeram. Ali, nikoga nije bilo. Samo tvoja prisutnost koju si ostavio kada si mi dodirnuo rame. I toplina. Dodira. Razlijevala se po mojoj koži. Ugoda. Tvog dodira.

Jutros sam se tuširala. I iako po mnogima to više nije bilo jutro, za mene je bilo. Tek sam ustala i malo kave okusila. Bolnog vrata zbog glupe poze dok sam spavala, pustila sam iglice vode da ga dodiruju. Ali, kao da sam prste osjetila. Tvoje. Suptilni dodiri. Nježni pokreti. I tvoj parfem koji me je preplavio. I moj nježni osmijeh prepoznavanja. Miris. Tvog mirisa.


amami @ 13:18 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.