Brojač posjeta
99109
 
Blog
srijeda, kolovoz 13, 2008
*
Trag tvog daha ostao je danima na mom vratu. Uzaludno je bilo truditi se oprati ga. Obrisati. Nešto energetsko što si htio ostaviti za uspomenu. Kao znamenka, da ostane. Nakon svega, još je tu. Živi na mojoj žili kucavici. Diše uz mene. Savršeni podsjetnik na taj dan. I tebe.


A nije krenulo tako. Jedva da sam stigla, jer skoro pa i nisam. Preplavljena nelagodom i čudnim scenarijima koje je moj mozak prikazivao. Strah na strah. Strepnja pod ruku sa čežnjom. Prejako, a opet tako krhko. Pravilan put znan i bez putokaza. Bilo je dovoljno samo pratiti zov koji sam osjećala u sebi.

Nemirni pogledi, drhtave ruke. Čudne riječi i dodiri svedeni na minimum. Sve je to imalo svoje mjesto i svoju smisao. Do tog trena kada su maske pale, a nelagoda prošetala do nekog slučajnog prolaznika. Do tada, sve se činilo skoro pa obično. Ali onda, pogledi su počeli pričati. Dodirivati se bez riječi. Bez sile. Spontano. I tako poželjno. Uz intezitet poznat samo ljudima koji su to osjetili. I priča se pisala bez slova napisanog. Izgovorenog.

I na kraju, stajalo je dvoje ljudi. Jedno ispred drugoga. Prepoznani. Shvaćeni. Prihvaćeni. I rastanak koji nitko ne voli. Ali znajući da ovo nije zadnji put. Nego samo uvod u nove poljupce po vratu.

___________________________________________


♪♫♪♫♫♪♫♪
"Brivido caldo" Matia Bazar

. . .
amami @ 23:18 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.