Brojač posjeta
99109
 
Blog
srijeda, rujan 10, 2008
*
Nismo se dogovarali za trenutke nježnosti. Niti smo htjeli da to bude po rasporedu. Nije da smo si plaćali za sex, pa smo si morali rezervirati termin. Da netko ne bi slučajno uskočio u naše vrijeme. Zasmetao našim proračunatim namjerama. Da si budemo i čisti. Spremni jedno za drugo. Voljni, u naponu snage. Obrijani, mirisni. I željni.


Bio je dovoljan jedan pogled. Onaj nedvosmisleni. Ili baš dvosmisleni. Da se zapitam što si mi njime htio reći. Ali strast je već znala odgovor. I plovila je pod mojom kožom. Bubrila u ritmu mog disanja koje se ubrzavalo. Bila sam te željna. Gladna tvojih dodira. Uzdaha, dok moj jezik putuje tvojim vratom, a tvoje se usne halapljivo spuštaju prema dolje. Dvoje koji se tako prirodno žele spojiti. Stopiti. Prepustiti ritmu nepatvorene tjelesne ljubavi i uživati.

Kao magnet sa samo jednim polom, privukao bi me. Opčarao svojom smjelošću. Muškom dominacijom pokazanom u pravom trenutku. Jer samo minutu prije obrušila bih se na nju poput gladnog orla. Ali sada sam je željela. Kao žena koja se voli predati sa povjerenjem. Prepustiti tvojim milovanjima. Dozvoliti tvojim rukama da me izlude. Usnama i jeziku da se poigraju sa mojim tijelom. Poput prekrasne šećerne vune, da se topim pod tvojim poljupcima.

I da mi razviješ strast do neslućenih granica. Da kroz vrijeme uz tebe postanem divlja. Čak i više nego što sam mislila da ikada mogu biti. Kada iz nježnosti i probuđene strasti zakoračimo u nepredvidljivu pohotu. I poput dvoje neobuzdanih bića, uzimamo sve što se uzeti može. Uz jecaje zadovoljstva. Uz moje sve glasnije stenjanje. Jer tvoja pravilno dozirana dominacija izluđuje moje podatno tijelo. I moju putenu dušu, koja ti dozvoljava da i ovaj put dokažeš sebe. U meni.

.

amami @ 09:30 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.