Brojač posjeta
99109
 
Blog
ponedjeljak, srpanj 21, 2008
*
Pogled. Znate onaj od kojeg vam se i zadnja dlačica na potiljku pomakne? E, takav pogled. Danas. Kada se činilo da sam u svojim snovima. Da sve odrađujem 'od ruke', čisto da mogu reći da sam napravila. Kada je vjetar sve jači, a oblaci se miješaju i plešu nebom. Kada pijem kavu i uskoro se spremam otići.


Sguardo. Onaj od kojeg vas srsi prođu. Ona slatka jeza. I koji vas kao nekom magnetnom snagom drži. Okovanu. Za sebe. I magičnim svojstvom prodire jačinom u vas. Kada vam se usne spontano razdvoje. Jer, taj pogled vam priča. Dodiruje vas. Ulazi na velika vrata u vaš um. I ne prestaje.

Trenutak se činio kao vječnost. Moj odlazak, kao bijeg. Ali, taj pogled žario je po mojim leđima dok sam odlazila. Spuštajući se stepenicama, osjećala sam da me promatra. Znala sam da takvi pogledi nisu česti. Samo, nisam znala da su tako jaki.

Par sati kasnije. Ulazak klijenta u studio. Moje 'samo malo' uz klasično dobar dan. Nervoza. Još uvijek pod dojmom onog pogleda. Misli razbacane po mojoj glavi. Čudan dan. Klijentovo 'nema beda'. Neobičan odgovor, više u mom stilu. Dižem glavu. Šok! Koja to slučajnost mora biti?! Postoje li slučajnosti?

Njegov osmijeh zadovoljstva kao da je pronašao škrinju s blagom. Moje zbunjeno ogledavanje po studiu i glupa, stereotipna pitanja u svezi posla. Samo da ga ne gledam. U pozadini pjesma, meni vrlo poznata. Okrećem glavu prema njemu. Sei solo tu, dok me opet otima i uzima u svoje vlasništvo.

Slučajnost? Ili jednostavno, san mi je najavio poseban dan?

_________________________________________________

Perchè mi piaci in ogni modo. Da ogni lato o prospettiva tu. Perchè se manchi stringe un nodo. E il respiro non mi ritorna più.

Perchè non chiedi mai perdono. Ma se mi abbracci non ti stancheresti mai. E poi sai fare morire un uomo. Con l'innocenza del pudore che non hai.

Perchè sei bella che mi fai male. Ma non ti importa o forse neanche tu lo sai. E poi la sera vuoi fare l'amore ogni volta come fosse l'ultima.

Sei solo tu nei gesti miei. Sempre più ora mai. Sei solo tu dentro me. Tutto il resto è invisibile.

Cancellato ormai. Conquistato dagli occhi tuoi perche resta poi....

Sei solo tu nei giorni miei. Sempre più dentro me. Sei solo tu e dimmi che sono questo ora anch'io per te.
. . .

"Sei solo tu" Nek & Laura Pausini
amami @ 17:43 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.