Brojač posjeta
99109
 
Blog
subota, listopad 25, 2008
*
Ne pričamo više, jer usnuo si davno. Još dok smo isprepletenih prstiju smirivali otkucaje srca. Dok smo noge položili u zagrljaj, a glavama dozvolili da lebde slatkom maglom zatvorenih očiju. Jer, tren smo prije krali jedno drugom zrak, pijući ga sa usana. I pozdravljali sve glasnije uzdahe kao sunce u rumenu zoru.


Ne čujem više tvoje srce. Utišao si ga onog trena kada si uplovio u snove. Smireno te more podsvijesti prigrlilo poput bjegunca realnosti. Tvoja unutarnja sfera čekala te strpljivo da joj podariš svoje vrijeme. Vrijeme za san. Odvojen od svakodnevice. Razdijeljen od mene. S licem smirenog muškarca koji sniva. Kojeg sam promatrala u ovaj kasni sat.

Tvoje disanje je mirno. Moja potreba za ove riječi bila je prejaka. Poput bujice navirale su u meni. I pred zoru prestala sam te gledati. Izvukla sam se iz tvog zagrljaja, ostavljajući trag tvog mirisa na sebi. Ogrnula se šarenom dekom i sjela. Napisati. Iako sam te osjećala u sebi, svako toliko bih se okrenula prema krevetu.

U sobi je prohladno. Moje tijelo još je toplo od tebe. Od nas. Osjećam lagano ježenje kože dok mi prsti lete tipkovnicom. Tišina je poput najsenzualnije sonate obgrlila noć. Još pod dojmom ovog dana, prepustila sam se naletu inspiracije. Nadahnuta, opet sam pisala. Nastalo je puno riječi. I toliko ih još postoji u meni. Poput nepresušnog vrela. I samo čekaju trenutak kada će sazrijeti.

Do tada, vraćam se u tvoj zagrljaj. Tvom mirisu. Dodiru tvoje glatke kože. Tihom disanju i usporenom ritmu krletke života. I tebi, koji ploviš snovima sam. Ali kraj mene.

.

amami @ 05:10 |Isključeno | Komentari: 0
Index.hr
Nema zapisa.