Brojač posjeta
99109
 
Blog
subota, kolovoz 16, 2008
*
Ta ogromna rupa u mojim grudima zjapila je. Imala sam osjećaj da kroz nju zrak protječe i odnosi ono malo energije što sam uspjevala sačuvati za sebe. Za preživjeti dan. Kao da sam bila bez vitalnih organa, a rubovi rupe su pekli i žarili. Iako je prošlo nešto vremena, rane nisu zacijeljivale. Kao da su iz dana u dan postajale sve veće. Sve bolnije.


Znala sam da je sa mojim organima sve u redu. Plemeniti racio upozoravao me da ne bih bila živa, da isti ne vrše svoju funkciju. Ali svejedno, imala sam osjećaj kao da ostajem bez daha. Da ga pokušavam uhvatiti prije nego mi kroz rupu pobjegne. Na rubu nesvjestice sjedila sam u mraku. Niz lice neprekidno kapale su mi suze. Molila sam za blagoslov otupljenosti. Onaj osjećaj obamrlosti sada mi se činio savršen. I jedini kao rješenje za preživjeti ovaj period.

Podigla sam pete na stolicu i rukama obuhvatila noge. Nadala sam se da će djelovati. Sjedeći fetus položaj. I obgrljeno tijelo da se ne raspadnem. Da ostanem u komadu, koliko god bezvoljna bila. Koliko god patnja me trošila. Koliko god bol nemilosrdno vladala. I da konačno suze presahnu. I ona predivna tupost prekrije moje tijelo, dušu i misli.  


___________________________________________


♪♫♪♫♫♪♫♪
"True Colors" Cyndi Lauper

. . .
amami @ 02:22 |Isključeno | Komentari: 0
Index.hr
Nema zapisa.