Brojač posjeta
99109
 
Blog
ponedjeljak, srpanj 7, 2008
*
Oči su ti krvave, izobličene, neprepoznatljive. Snivaš snove za horor filmove i onda se noću budiš sav u strahu i plaču. Bore između obrva udubljene su ti do bola. Kada te netko takvog ugleda, pomisli da si pun problema. Da se po cijele dane mrštiš. Da te nešto opako muči i ždere iz sata u sat. Ali, nisi pun problema. Ti imaš samo jedan. Živjeti sam sa sobom.


Pogledaj istini u oči. Samo se mučiš iz noći u noć. Snovi su dio naše podsvijesti. Tvoja vrišti od težine. Ona jeca od bremena. Jer, tvoja svijest i savjest, spavaju već godinama. Uljuljkane u samozavaravanje, nahranjene i na toplome, snivaju sve ono što si im još onih davnih dana pjevao kao uspavanku.

Tvoje oči plaču i bez suza dok prazno gledaju na svijet. Ruke ti se tresu od briga što ih vješto skrivaš od drugih, ali i sebe. Cigaretu pališ nervozno, kao da te s prvim udahom dima očekuje oslobađanje. Udaljavaš se brzim korakom i skrivaš u svoju osamu. Ne voliš poglede, bojiš se kritike. Ali, najviše ti izaziva strah, biti sam sa sobom.

Ogledalo neka ti postane prijatelj, a monolog jutarnja vježba.
Probudi se!
Pokreni se. Suoči se i bori se.
Oslobodi se!


zatebe'49.
amami @ 17:17 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.