Brojač posjeta
99109
 
Blog
nedjelja, listopad 5, 2008
*
Sinoć sam ti u pogledu zvijezde brojala. Caklile su se i svjetlile. U mirisu kojim si me bezglasno pozivao tragove sam istih emocija prepoznala. U dodiru naših ruku notu sebe sam pronašla. Tada su se i taktovi počeli ispunjavati različitim dobama. Uskoro sam već imala uvid u cijelu partituru. I sve sam zavila u tih, jedva primjetan osmijeh. Sa intezivnim pogledom u očima koji nisam mogla odmaknuti od tvojih. I našim rukama isprepletenih prstiju koje nisi htio pustiti. Na kraju, vrhom nosa sam se na tvom odmarala. I dalje hipnotiziranog pogleda u tvoju nutrinu. Kao i ti u moju.


Dok se ritam pomicao oko nas. Dok su drugi plesali, bili smo kao u nekom našem balončiću sapunice. Mirisni. Lebdeći. Zaštićeni od svih. Separirani. U svojoj energetskoj spirali. Otvarali se i dozvoljavali ulazak jedno drugome. Pretapali se. Šetali i istraživali. Upoznavali se na astralnom krovu zemaljskog života. I svidjelo nam se ono što nalazimo. Što vidimo. Dublje. I sve dublje. Prepoznano. Duboko. Povezano.

Pred zoru podigli smo pogled ka nebu. Napunjeni emocijama koje se rijetko kada u životu osjete, konačno smo mogli i htjeli prestati se gledati u oči. Razum smo početkom večeri pospremili. Jer, ritam je porazbijao sve barijere. Nutrina je poletno žurila dok je tijelo zbunjeno stajalo na mjestu. Cijeli se unutarnji sat prebacio u drugu dimenziju i vrijeme je počelo drugačije kucati. A energija je poletjela i zaplela se visoko, tamo negdje gdje obični smrtnici nemaju pristupa. I shvatili smo sve. S osmijehom na usnama koje su se nježno mazile i isprepletenih prstiju koji su nas držali da ne poletimo.

Mjesec nas voli.

.
amami @ 16:38 |Isključeno | Komentari: 0
Index.hr
Nema zapisa.