Brojač posjeta
99109
 
Blog
srijeda, listopad 1, 2008
*
Držiš me za ruku i ne popuštaš stisak. Vodiš me čudnim odajama koje imaju miris cimeta. Želim ti vjerovati. Istinski i bez razmišljanja hoću li jednom ostati razočana. Sa tupom boli u svojoj nutrini. I žalosnim pogledom na ono što je moglo biti da ti toliko povjerenja nisam dala. Ili da ga ti nisi izdao. Ne želim očekivati. Ali, nisam toliko mudra. Ne mogu ti dati kompletnu slobodu bez potrebe da ne očekujem poštovanje iste. Pa i mene same.


Tvoj stisak je i dalje čvrst. Svako toliko skreneš pogled na moje lice. Upiti mi trenutne osjećaje. Znatiželjno proviruješ dublje. Ispod mojih trepavica. Nota nelagode preplavi mi lice. Nisam naučena na takvu pozornost. I znam da mi u očima uvijek sve piše. Spuštam crne resice da sakrijem ogoljenu dušu. Želim ti vjerovati.

Skrećem pozornost na prostorije kojima hodamo. Možda su jednom ovdje obitavali neki nepoznati ljudi. Danas ne izgledaju naseljeno. Samo puno puta korišteno. Uprljano. I onda napušteno. Poput mnogih mjesta gdje su nekada ljudi ostavili trag sebe. I krenuli dalje, u potrazi za novim prostorima. I mirisom cimeta.

.

amami @ 22:17 |Isključeno | Komentari: 0
Index.hr
Nema zapisa.