Brojač posjeta
99109
 
Blog
ponedjeljak, listopad 20, 2008
*
Change your heart...
... pa i kada to ne želiš, kada ti nije niti na kraj pameti. Dogodi se. Bez pitanja ili suvišnih riječi. Naprosto samo dođe. Uvuče se. Svijesna promijena, ne želiš razmišljati. Ignoriraš. Negiraš. Sve dok ne počne pulsirati u tebi. Tiho. Stalno. Sve glasnije. I uporno dosadno. Pa te zatekne u polukoraku misli. Prikaže se u nježnom glasu obavijenom zorom. I shvatiš dok promatraš svoje oči u ogledalu. Tu je.

I need your lovin'...
... dok bubri u tebi. Dok se bori da pogledaš u tom smjeru. Privlači pažnju polijevajući čežnju. Zbunjenost prerasta samu sebe. Dišeš. Kaos se poigra na igralištu emocija. Šutiš. Toplina se prošeta nutrinom i silovito se rasprši poput saharskog pijeska. Upijaš. Voda ga pomiluje brzacima rijeka i presloži u maniri savršenog krupjea. Osjećaš.

Everybody's got to learn, sometimes...
... i putuješ. Neistraženim minutama. Nikad viđenim satima. Trenucima koji te ispunjavaju toliko da se pitaš gdje je bilo do sada. Kada se prošlost učini kao pripremni razred. A naučenu količinu znanja tek treba primijeniti. I cijeniš sve što je bilo prije. Jer, sada znaš. Pa se predaješ. Prepuštaš sa povjerenjem. Suptilno izbaciš ticala koja narastu uz svaki tvoj uzdah. Zrakom ispunjenim notama plutaš uz svaki izdah. A njegov ugriz zapleten čvrstim nitima ogromne ugode izazove jecaje strasti koji ti pobjegnu preko usana.   

Ohrabrena, zaploviš novim putevima s odsjajem njega u očima... like the sunshine.

.
amami @ 22:16 |Isključeno | Komentari: 0
Index.hr
Nema zapisa.