Brojač posjeta
99109
 
Blog
petak, kolovoz 1, 2008
*
Mogla bih sada satima nabrajati što mi značiš. Na kavama frendicama popis pisati. Opisivati detalje ovog rapidnog odnosa koji imamo. Mogla bih. I bilo bi predobro. Jer, nije imaginacija. Nije zanesenost. Ti si naprosto ušao u moj život na velika vrata.


I dok sam svojevremeno radila listu onoga što želim napraviti ove godine, nisam se nadala da ću nešto tako drugačije i dublje doživjeti u tako kratko vremena. Mada, pokoji put i sama naginjem drskosti i prevelikoj hrabrosti. Moj karakter je naprosto takav.

I danas. Posebnost dana. Tvoj dah. Preko telefona me mazi. Pričaš mi nježno. Uživam u tome. Ti znaš. I ja znam. I neka je sve to i valcer sa famoznim tročetvrtinskim taktom. Ali, haljinu ću skinuti. I plesati ću bosa. Jer, jedino je tako iskreno. A standarde i ograničenja neka usvajaju drugi. I ako treba, naći ćemo se u dvočetvrtinskom taktu. U nekom sentišu. Dva po dva koraka. Ali, biti će naš. I mi ćemo ga plesati kako želimo.

I te tvoje ruke. One govore. Dodiruju. I uživaš u svakom blaženstvu dodira koji mi podariš. Uživam i ja. Ali, tvoje zadovoljstvo je posebna nagrada meni. Na moj uzdah, ti uzdahneš od gušta. To pretapanje dodira. Ta sila energija koje se miješaju, grle, upoznaju i zaljubljuju. Da, to smo mi. To postajemo mi. I hvala na tome.

 ♪♫♪♫♫♪♫♪
___________________________________________


"L'ombelico del mondo"  Jovanotti

. . . .
amami @ 15:16 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.