Brojač posjeta
99109
 
Blog
utorak, srpanj 29, 2008
*
Gledaš me. Dišeš me. I znaš. Prokleto dobro znaš da ne možeš pustiti. Ne možeš odvojiti pogled, a kamoli ruke. Vidim tvoje lomove u očima. Vidim ti drhtaj usne dok ti podsvjest slaže rečenice pozdrava. Ali, niti riječ ne izlazi. Energiju si upio u mene. Zapleo. Slučajno ili namjerno. I sada je ne znaš otplesti. Ili ne možeš, jer u biti duboko u sebi to niti ne želiš.


Vrištiš u sebi. Obrazi ti gore. Oči ti se cakle od nakupljenih emocija. Želiš otići. Nestati. Zaboraviti. Ali, ruke su ti čvrsto obgrljene oko mojeg tijela. Kao da ti meni ne daš da odem. Kao da se ti bojiš da bih ja mogla nestati. I zaboraviti.

Prstom dodirujem tvoje lice. Nježno ti prelazim preko obraza. Samo za mene, svježe obrijanih. Jednim dodirom ostavljam trag na tvojoj usni. Donjoj. Obožavala sam ih. Pune i tako mekane. Voljela sam ih grickati u trenucima kada si volio sve što bih ti radila. Voljela sam tebe. I više nego što si ikada mislio.

Pospremam te u ladicu gdje ti je i mjesto. I ostavljam te tamo. Tamo, gdje sam bila u tvom zagrljaju. Jednom davno. Na fotografiji.


___________________________________________

"Come se non fosse stato mai amore"  Laura Pausini

. . .
amami @ 17:00 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.