Brojač posjeta
99109
 
Blog
utorak, prosinac 16, 2008
*
Poželjela sam te noćas. Snena i topla dok sam se u krevetu nemirno okretala. I sa nesanicom do pred zoru neravnopravnu borbu vodila. Uz pun mjesec na odlasku. I zvijezde koje su prividno tu ostale.

Nedostajao si mi. I sve ostalo me smetalo. Ili čak mi nije niti bilo bitno. Sebičnost mi je razdirala nutrinu. Nježni dodiri vlastitih ruku nisu me hranili. Željela sam tebe. Tvoju blizinu. Toplinu i miris. Nervoza je rasla rapidnom brzinom. Nedostajao si do boli. Ležeći u mraku tihe sobe, frustrirana zbog nespavanja i praznine kreveta, vizualizirala sam scene. Gorak okus nemoći tjerao je moj sarkazam u igru. Moju ljudsku zlobicu u akciju. Barem u mašti nikoga ne mogu povrijediti. Ali mogu sebe oraspoložiti.

I tako, zamišljala sam kako bi to izgledalo kada bih napravila incident. Ušetala usred ove noći ravno u tvoje dobro čuvane odaje. Sigurnog koraka. Drskog lica sa lagano izvijenim osmijehom. Podignute obrve i provokatorskog pogleda. Sa zapuhanim portirom iza sebe koji bi se baš tog trena odlučio prihvatiti ponuđenu otpremninu i otić u mirovinu. Iako si je uzeo tjedan dana da razmotri istu. Sa zbezeknutim izrazom tvog lica kada me ugledaš na svojim vratima. Nepozvanu. Nenajavljenu. U misiji izazivanja međudržavnog incidenta.

O da. Slatko je bilo maštati. Šteta što je diplomatski imunitet teško skinuti. A i portir još uvijek vjerno i odano radi. 

.

amami @ 14:52 |Isključeno | Komentari: 0
Index.hr
Nema zapisa.