Brojač posjeta
99109
 
Blog
četvrtak, srpanj 31, 2008
*
Od buđenja uslijedio je kaotičan dan. Previše toga. Premalo vremena. Krivi datum, težak dan. Sparina kao krsna kuma gradu na moru. Vjetar kao odbjegli mladoženja sramežljivo proviruje. Mlada sva u suzama i znoju od preuske haljine i srama. Valjda su snovi bili predobri, a balansa mora biti. Bliži se prvi. Biti će gusto. Iako će nas malo biti.


Bezvolja na entu. Valjda tako mora biti koji put kada se karte pomiješaju na crno. Večer ukrašena ritmom žive svirke. I dobro izvježbanog glasa svojevremeno pod Mirandinom čizmom. I odlični aranžmani tako dobrih covera. Ugodno je bilo sjediti vani i doživjavati sve i jednu znanu pjesmu na drugačiji način. Neobično dobar provod za nekoga tko nije htio niti ići. A na kraju je čak i zapjevao.

I onda teška noć. Puna čudnih riječi. Tako neobičnih. Neočekivanih. Šok terapija na još ono sve preživljeno danas. I netko tko me uporno želi nasmijati. Iako mi do smijeha uopće nije. Ali, on se trudi. I uslijed tog truda, smijem se. Jer, on to naprosto zna meni napraviti. Da se nasmijem. I drago mu je kada mu to uspije. Da. Zato i služe prijatelji, između ostalog.

I sada zaspati? No da, trebalo bi. Cigareta pri kraju. Sat je otkucao tri puta već prije dvadeset minuta. Idem. Još jednom zamotati tijelo u plahtu. I otputovati u zemlju snova. Jer, idem tamo gdje je sve po mom

___________________________________________


. . . .
amami @ 03:22 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.