Brojač posjeta
99109
 
Blog
petak, kolovoz 1, 2008
*
Sakrila sam te. Proračunato. I pametno. Negdje u svoju svakodnevicu. U trag osmijeha na mom licu. U odsjaju mog tamnog oka. U drhtaju ruke pri dodiru. U trenu kada sam okružena životima drugih ljudi. Čuvala te od svih pogleda i krivih riječi.


Ali, bio si tu kada sam bila sama. Kada me nije bilo strah. Kada je svjetlo gorjelo i odavalo dojam topline. Jer, tada sam bila svoja na svome. I čekala bih tebe. I tvoje poljupce. Nježne. Duboke. Iskrene. Da me osnaže. Nahrane. I prepuste snu.

A drugi bi dan opet sve bilo isto. Sati bez tebe. Minute koje se vuku. I da. Sve do trena kada bi opet stigao u moj svijet. I poklonio mi za početak jedan osmijeh. A onda i cijelog sebe.

I svim lutkicama ovog svijeta porumenili bi obraščići. I sve patnice i svetice zamislile bi se nad nama. I zli jezici raspetljali bi o tome. Samo da su svijesni onoga što imamo.

Zato. I sutra mi dođi kao večeras. Sa nestrpljivošću u glasu. Lakoćom gipkog, mladog tijela. Snagom želje, volje i mladosti. Pogledom kojim me obuzimaš u trenu. Rukama koje me grle. I usnama koje me ljube tako posebno. Da poželim da ne prestane. Ne stane. I da ne nestane.

Stavimo Mjesec na Mjesec. Budimo drski. Izazivajmo sudbinu. Rogove odložimo za neke druge bitke. A karte neka se i dalje miješaju u našu korist, dok nas Venera sa naklonošću promatra.


___________________________________________


"Una storia importante" Eros Ramazzotti


.
. . .
amami @ 02:52 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.